Cursussen

Puppycursus

Tijdens de puppycursus staat opvoeding en socialisatie van uw hond centraal. Daarnaast wordt er gewerkt aan de binding tussen baas en hond. Ook met vragen over zindelijkheidstraining of benchtraining kunt u bij ons terecht. 

Basiscursus

De basiscursus is voor honden die doorstromen vanaf de puppycursus, maar ook voor puberhonden en herplaatsers. Wij streven naar een goed opgevoede sociale hond die zich netjes kan gedragen in verschillende situaties. 

Fun training

In dit uur staat samen plezier hebben centraal. Op een leuke en positieve manier met uw hond aan het werk. We gaan aan de slag met de basis beginselen van diverse hondensporten. 

 

Detectie 

Detectie wil zeggen dat een hond een aangeleerde geur zoekt en aan zijn eigenaar kenbaar maakt deze te hebben gevonden door middel van een aangeleerde verwijzing.

Privéles

Ook voor privélessen kunt u bij ons terecht. U krijgt één op één begeleiding en u wordt persoonlijk gecoacht. U kunt van te voren aangeven wat uw wensen zijn.

Privéles aan huis

Maar wat nou als het thuis niet lukt? Dan kan het een uitkomst zijn om een privéles aan huis te boeken. U krijgt persoonlijke begeleiding en er wordt naar een oplossing gezocht passend bij uw situatie.