Workshops

Clickeren

Tijdens deze workshop leren we de clicker aan. De cursisten zullen ook op elkaar gaan clickeren. Vervolgens gaan we met de honden aan de slag door middel van "free shapen". We hebben uiteraard clickers te leen voor deze workshop. 


 Datum: 30/3/2024
 Tijd: 13:30uur
 Kosten: €25

 max 6 combinaties

Balans & coördinatie

Balans en coördinatie is meer dan alleen maar uw hond ergens op laten staan. We gaan tijdens deze workshop aan de slag met een stukje bewustwording van het eigen lichaam. Ook gaan we werken aan spieropbouw. 


Datum: 15/6/2024
 Tijd: 13:30uur
 Kosten: €30

 max 6 combinaties

Detectie

Detectie is wanneer de hond een aangeleerde geur zoekt en aan de handler laat weten deze te hebben gevonden door middel van een aangeleerde verwijzing. Tijdens de workshop gaan we de beginselen van detectie aanleren bij de hond.
 
Datum: 31/08/2024
Tijd: 13:30uur
Kosten: €30

max 3 combinaties

Vuurwerk

Tijdens deze workshop bespreken we wat wel en wat juist niet te doen wanneer uw hond schrikt. U leert in deze workshop om uw hond te ondersteunen in spannende situaties. We gaan uiteraard ook met echt vuurwerk aan de slag.
 
Datum: 16/11/2024
Tijd: 13:30uur
Kosten: €35

max 6 combinaties
 

Zwemmen

Uw hond leren zwemmen. Daar gaan we tijdens deze "zwemles" mee aan de slag. We werken in kleine groepjes en op een rustige locatie. Let op: u gaat zelf ook het water in!
 


Datum: volgt
Tijd: volgt
Kosten: €25

max 4 combinaties 

 

Suppen

Suppen is de laatste jaren erg populair geworden. Maar wist u dat u ook kunt suppen met uw hond? Heeft u geen eigen board? Geen probleem! Wij hebben twee Supboards ter beschikking.
 

 
Datum: volgt
Tijd: volgt
Kosten: €40 (incl. sup)
Kosten: €30 (excl. sup)

max 4 combinaties